• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Nice to meet you.

Welkom bij Carmen. Een oase van rust waar het simpelweg draait om authentieke quality time. Met jouw gezelschap. Of met jezelf. Want jazeker, Carmen snapt als geen ander dat je soms in alle rust wil genieten van een goed glas champagne. Of een mooie cocktail. Want van champagne en aperitief tot digestief: wij focussen ons op amazing drinks.

In een meer dan sfeervolle omgeving is Carmen de plek om te ontspannen. Pal naast het immer bruisende Toujours. Internationale allure gecombineerd met lokale gezelligheid.

En omdat Carmen zich niet laat vangen. Zelfs niet in een paar prachtig uitgedachte zinnen. Is het gewoon taak om haar zelf te komen ervaren. Te beleven. En om je over te geven aan geweldige grillen van deze vrouw. En al haar verleidelijke en vooral sophisticated charmes.

Carmen opent haar deuren medio december.

Carmen voor groepen

Naast ons restaurant hebben wij ook Carmen, onze Aperitif- Champagne - Digestif bar. In informele setting kan er geborreld en geconnect worden met je gezelschap. Elk feestje is maatwerk: dus met alle plezier denken wij met u mee voor een unieke beleving: of dit nu een walking dinner wordt of een feestje met alles erop en eraan. Hoe leuk is het om je eigen feestje met je eigen DJ, zanger of saxofonist te vieren?