• darkblurbg
  Charcuterie
 • darkblurbg
  Champagne Champagne Champagne
 • darkblurbg
  Lobsters Toujours
 • darkblurbg
  Tequila it is

 

DSC07855 1
DSC07997 1
Untitled 1691
Untitled 251
Untitled 241

Welkom bij Restaurant Toujours, uw ultieme bestemming voor lekker eten in Haarlem. Gelegen in het kloppende hart van de stad, bieden wij een culinaire ervaring die u niet wilt missen. Geniet van culinaire verwennerij op elk moment van de dag in een sfeer waar kwaliteit en gezelligheid samenkomen.

Lunch:

Verkrijgbaar van 12.00 tot 17.00 uur, waar de middagzon onze gerechten extra laat stralen. Onze lunchkaart in Haarlem biedt een variëteit aan heerlijke opties die perfect zijn voor een middag genieten.

Diner:

Een avond vol smaakavonturen wacht op u van 18.00 tot 22.00 uur. Ons diner in Haarlem is een ware belevenis, met zorgvuldig samengestelde gerechten die de lokale en seizoensgebonden ingrediënten van de regio benadrukken.

Finger Food & Desserts:

Onze heerlijkheden zijn de hele dag door te bestellen, van 12.00 tot 23.30 uur, voor die zoete of hartige trek tussendoor. Ontdek de diversiteit van onze snacks en desserts, ideaal voor een traktatie op elk moment.

Heeft u vragen of speciale wensen? Wij staan altijd klaar om u te helpen en uw ervaring in Haarlem onvergetelijk te maken.

Download hier ons menu: FOOD MENU,DRINKS MENU

Bekijk onze interactieve menus: