• darkblurbg
    Where is the champagne from?
  • darkblurbg
    Foodlovers
  • darkblurbg

TOUJours Oyster experience

Wat hebben we mogen genieten van onze Sunday Live meets Oyster experience. Nu het zonnetje volop weer gaat schijnen in de zomer willen onze band leden ook gaan genieten van het zonnetje. In het najaar gaan we weer verder met live muziek binnen.

 

Wat was het een feestje die eerste zondag van augustus. OP zondag 25 september gaan we het nog eens onvervalst overdoen voor al degenen die het hebben moeten missen danwel erbij waren en niet kunnen wachten om weer eindeloos te gaan genieten van oesters voor EUR 1,5/stuk of voor de Eat Your Sea Food Heart Out experience. Naast de beroemde Toujours-oesters (voor die fixed price van 1.50 euro per stuk!) kun je voor het vaste bedrag van 40 euro per persoon bij Toujours genieten van prachtige kreeft, mosselen, crevettes, krab en andere schitterende schelpdieren. Kortom, we maken er van 14.00 tot 18.00 uur weer een culinair feestje van. En daar wil je bij zijn.

De Eat Your Sea Food Heart Out loopt van 14.00-18.00.

Reserveren doe je makkelijk via onze website www.restauranttoujours.nl

Voor de volgende edities: houd alvast zondag 13 november en zondag 25 december vrij in je agenda. Deze laatste twee edities van het jaar worden extra spectaculair!