Gewoon het gevoel van all out gaan in een restaurant maar met alle gemakken van thuis. Met alles erop en eraan. Voorgerechten, hoofdgerechten en desserts: geen stress voor jou! Wij hebben met al onze kennis en ervaring de perfecte dinner experience boxen samengesteld.

Zonder inspanning kan jij een geweldig diner op tafel zetten: het enige wat je nodig hebt is een magnetron en oven. Met minimale handelingen staat een geweldig uitgebreid lunch of diner klaar voor jou en je gezelschap.

Wij hebben 4 Classic Dinner boxen en elk seizoen heeft een Seasonal Special.

BESTEL JE BOX NU

Seasonal Special: Easter Box

Wij zijn dol op Pasen: het betekent all out gaan met een geweldige lunch of brunch. Natuurlijk mag jij ook van je box genieten tijdens het diner. Begin met een heerlijke desem boule van Oscar met verrassende dips. En vergeet niet onze Parelcouscous met Chili lime gamba's of juist een vleesliefhebber die geniet van bourgondische Boeuf Bourguignon? Te veel om op te noemen.

Luxury Starter Box

De perfecte manier om je lunch of avond te starten. Als we zeggen Luxe dan bedoelen we dus echt Luxe met een hoofdletter. Van oesters tot signature sushi rolls of onze onweerstaanbare tonijntartaar. Het enige wat jij nog hoeft te doen is die fles bubbels koud zetten en een date regelen.

Uitleg Luxury Starter Box

Lobster Lover

Start met de Bretonse vissoep en geurige brioche. Schenk jezelf een glas Chardonnay alvast in en schuif de kreeften met chili lime boter in de oven. 

Uitleg Lobster Lover Box

Cote de boeuf

Ben jij een echte vleesliefhebber, twijfel dan geen seconde langer. Onze dry age Simmentaler Cote de Boeuf is onweerstaanbaar. Door ons al gegrild in onze stoere houtskool oven. Het enige wat jij nog hoeft te doen is als een stoere barbecue held het vlees aansnijden.

Uitleg Cote de Boeuf Box

Best of Toujours

Alle klassiekers van Toujours in 1 box. Geen keuze stress: voor ieder wat wils. Van onze signature sushi rolls, handgesneden charcuterie tot warme gerechten: echt alles zit erin. Je avond sluit je af met onze beroemde Oreo cheesecake. 

Uitleg Best of Toujours Box