Gewoon het gevoel van all out gaan in een restaurant maar met alle gemakken van thuis. Met alles erop en eraan. Voorgerechten, hoofdgerechten en desserts: geen stress voor jou! Wij hebben met al onze kennis en ervaring de perfecte dinner experience boxen samengesteld.

Zonder inspanning kan jij een geweldig diner op tafel zetten: het enige wat je nodig hebt is een magnetron en oven. Met minimale handelingen staat een geweldig uitgebreid lunch of diner klaar voor jou en je gezelschap.

Wij hebben 4 verschillende dinner boxen en met elk seizoen een eigen Seasonal Special Box.

BESTEL JE BOX NU

Luxury Starter Box

De perfecte manier om je lunch of avond te starten. Als we zeggen Luxe dan bedoelen we dus echt Luxe met een hoofdletter. Van oesters tot signature sushi rolls of onze onweerstaanbare tonijntartaar. Het enige wat jij nog hoeft te doen is die fles bubbels koud zetten en een date regelen.

Uitleg Luxury Starter Box


Lobster Lover Box

Start met de Bretonse vissoep en geurige brioche. Schenk jezelf een glas Chardonnay alvast in en schuif de kreeften met chili lime boter in de oven. 

Uitleg Lobster Lover Box


Côte de Boeuf Box

Ben jij een echte vleesliefhebber, twijfel dan geen seconde langer. Onze Dry Age Simmentaler Côte de Boeuf is onweerstaanbaar. Door ons al gegrild in onze stoere houtskool oven. Het enige wat jij nog hoeft te doen is als een stoere barbecue held het vlees aansnijden.

Uitleg Cote de Boeuf Box


Best of Toujours Box

Alle klassiekers van Toujours in 1 box. Geen keuze stress: voor ieder wat wils. Van onze signature sushi rolls, handgesneden charcuterie tot warme gerechten: echt alles zit erin. Je avond sluit je af met onze beroemde White Chocolate Raspberry Cake. 

Uitleg Best of Toujours Box