• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Dinner Bar
    Enjoy our sushi chef's talents

Verken onze Lounge en Dinner Bar, het kloppend hart van Toujours, waar gasten samenkomen om te ontspannen, te netwerken en te genieten van onze culinaire hoogstandjes."

De Lounge – Jouw hotspot in Haarlem

De Lounge bij Toujours biedt een serene en stijlvolle omgeving, perfect voor een informele meeting of een ontspannen drankje. Met comfortabele zitgelegenheden en een sfeervolle inrichting is onze lounge de ideale plek om tot rust te komen na een drukke dag of om uw avond in stijl te beginnen.

Dinner Bar – Verwennerij Aan de Bar

De Dinner Bar van Toujours is waar culinaire verfijning en barcultuur elkaar ontmoeten. Geniet van onze selectie aan voortreffelijke gerechten en dranken terwijl u zit aan de bar, waar u directe interactie met onze bartenders en chefs kunt ervaren. Van innovatieve cocktails tot exclusieve wijnselecties, de Dinner Bar biedt een dynamische eet- en drinkervaring.

Boek Uw Ervaring in Onze Lounge of Dinner Bar

Of u nu op zoek bent naar een plek voor een casual zakelijke afspraak, een avond uit met vrienden, of een romantische date, de Lounge en Dinner Bar bij Toujours bieden een unieke ambiance. Reserveer uw plek en dompel uzelf onder in de wereld van luxe, comfort en uitmuntende gastronomie die Toujours te bieden heeft.

 

Goed om te weten: de lounge of onze dinner bar is bij uitstek een heerlijke plek voor een aperitief, borrel of diner.

Lounge: zak weg in 1 van de heerlijke fauteuils of banken. We hebben een paar klassieke tafels in de lounge staan maar veelal is het hier casual biting & dining.

Dinner bar: een brede comfortabele bar. En de heerlijke barfauteuils onderstrepen dat. En echt waar, als onze chefs voor je neus die oesters voor je openmaken, wil je nooit meer ergens anders zitten!