• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Ontdek Restaurant Toujours, een culinaire oase in het centrum van Haarlem, waar elk diner een verhaal van luxe en verfijning vertelt. Gelegen in het hart van de stad, biedt Toujours een dinerervaring die de essentie van Haarlem's rijke gastronomische cultuur belichaamt. Met een sfeervolle setting onder onze glinsterende koepels, voelt u de magie van dineren onder een sterrenhemel.

Exclusief Dineren in Haarlem

Onze keuken is een schatkamer van smaken, waar ingrediënten zoals kaviaar, truffel en Wagyu de basis vormen van gerechten die zowel innovatief als traditioneel zijn. De uitgebreide sushiselectie benadrukt onze passie voor verfijnde versheid en artistieke presentatie.

PorterhousecharcuteriePork Belly

Proef de Sfeer van Haarlem bij Toujours

Bij Toujours in Haarlem staat dineren gelijk aan een avontuur van smaak en stijl. Of u nu een avondje uit in Haarlem plant of zoekt naar een uniek diner in het centrum, ons restaurant biedt een warm welkom met gerechten die inspireren en verrassen.

Tafel reserveren in Haarlem?

Laat u meenemen op een culinaire reis bij Toujours, waar elk bezoek een ontdekking is van de rijke smaken en warme gastvrijheid die Haarlem te bieden heeft. Reserveer uw tafel en ervaar waarom uit eten gaan in Haarlem niet compleet is zonder een bezoek aan Toujours.