• darkblurbg
    Welcome
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Nice to meet you.

Ontdek Salon Carmen bij Toujours, waar exclusiviteit en intimiteit samensmelten tot de ultieme ambiance voor uw privé-evenementen en speciale gelegenheden.

Salon Carmen

Een Unieke Ruimte voor Uw Evenementen

Salon Carmen, onze sfeervolle ontvangstruimte, biedt een (besloten) setting voor een elegante borrel, bijeenkomsten of een intiem diner. Deze ruimte is ingericht om uw evenement een persoonlijke en memorabele twist te geven.

Uw Eigen Evenement Ruimte

In Salon Carmen heeft u de mogelijkheid om uw evenement volledig naar wens vorm te geven, met ruimte voor groepen van 12 tot 35 personen. Deze veelzijdige salon is ideaal voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere feesten om elke gelegenheid een eigen karakter te geven. Of u nu een elegante receptie, een levendige borrel of een formeel diner voor ogen heeft, de aanpasbare verlichting en het chique interieur zorgen voor de perfecte sfeer.

Voor een dynamische touch biedt Salon Carmen de mogelijkheid om een DJ of live-entertainment in te zetten, waarmee uw evenement gegarandeerd een memorabele ervaring wordt. Met onze technische ondersteuning, van geluidssystemen tot sfeerverlichting, is elke nuance van uw evenement naar wens in te vullen.

Boek Uw Beleving in Salon Carmen

Laat ons helpen om uw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken. Voor meer informatie over het boeken van Salon Carmen en de bijbehorende mogelijkheden, klik hier.