Waar bijzondere momenten samenkomen.

Bij Toujours geloven we dat elke gelegenheid een sprankje magie verdient. Of het nu gaat om een zinderende zaterdagavond, een zondagse brunch of een bijzondere moment, onze speciale evenementen zijn doordrenkt met de unieke Toujours-charme.

Bar Toujours Haarlem Setting
Carmen Toujours Haarlem Restaurant
Live Band Act Toujours Haarlem
Tafel Toujours Opgediend Diner
Toujours Haarlem Koepel Licht

Vrijdag en Zaterdag Entertainment

Elke vrijdag- en zaterdagavond (muv de zomermaanden) vanaf 22:00 uur transformeert Toujours in een oase van verfijnde gezelligheid. Laat je meeslepen door de zwoele klanken van live muziek en laat de alledaagse zorgen achter je terwijl je geniet van onze meesterlijke gerechten en handgemaakte cocktails.

The Greatest Sunday Brunch

Zondagen zijn om te koesteren bij Toujours. Onze brunch is een ware culinaire ervaring waar ontspanning en genieten centraal staan. 

Vier jouw Speciale Gebeurtenis

Iets te vieren? Toujours biedt de perfecte achtergrond voor jouw speciale gebeurtenis. Met een hart voor gastvrijheid en een passie voor het creëren van betoverende momenten, zijn wij er om van jouw feest een onvergetelijke ervaring te maken.

Bekijk onze kalender voor aanstaande evenementen en reserveer jouw plekje voor een van onze magische avonden. Verzekerd zijn van een tafel? Klik hier om te reserveren of informeer bij je volgende bezoek.