Bij Toujours (Urban Frenchy Bistro) geloven wij erin dat eten het allerbeste smaakt wanneer dit samen gepaard gaat met een geweldige sfeer. Daarom streven we er iedere maand naar om een onvergetelijke beleving voor onze gasten te creëren. Van live muzikanten tot aan DJ’s, die precies weten hoe zij de avond naar een hoger niveau moeten tillen. Wanneer kunnen wij jou verwachten bij één van onze special events?

Bar Toujours Haarlem Setting
Carmen Toujours Haarlem Restaurant
Live Band Act Toujours Haarlem
Tafel Toujours Opgediend Diner
Toujours Haarlem Koepel LichtGa bijzonder uit eten Noord-Holland

Ook voor een bijzondere eetervaring in de buurt van Noord-Holland ben je bij Toujours van harte welkom. Lunch bij ons in de unieke binnenstad van Haarlem op steenworp afstand van de fenomenale De Grote Kerk (St. Bavokerk). Onze wijde parasols en terras-heaters zorgen voor aangename temperaturen, ook op minder zomerse dagen. Zowel ons buitenterras als het binnengedeelte van Toujours is iedere dag geopend vanaf 12:00 tot 00:00 geopend. Kortom, ook voor een bijzondere dag uit eten in Noord-Holland is Toujours een uitstekende keuze.

Reserveer jouw tafel bij restaurant Toujours of Carmen hier.

 

Restaurant met live muziek Haarlem

Onze evenementen zijn zo opgezet om jou en jouw gezelschap een onvergetelijk avondje uit te bezorgen.

Plan jouw bezoek nog vandaag en bekijk onze kalender met komende evenementen, waaronder live acts, dj's, wijnproeverijen en meer. Heb je vragen hierover, wil je weten of er nog iets leuks aankomt binnenkort of heb jezelf wat te vieren? Geef het door aan het restaurant (023 - 532 1699 of mail naar info@restauranttoujours.nl), wij horen graag waarmee wij jou kunnen helpen!

Kom naar Toujours voor een spannende avond uit met heerlijk eten, drinken en entertainment. Ontdek zelf waarom we tot één van de beste restaurants van Haarlem behoren.