Ervaar de Kunst van Omakase in Haarlem met Chef Kensan bij Toujours

Bij Toujours nodigen we je uit voor een unieke culinaire ervaring met Chef Kensan, waar de traditionele Japanse omakase-stijl tot leven komt. Omakase, wat letterlijk "ik laat het aan jou over" betekent, is een intieme eetervaring waarbij elke gang een verrassing is en de chef je door een creatieve reis van smaken en texturen leidt.

Ontdek de innovatieve wereld van Chef Kensan, waar elk gerecht vertelt over de finesse van zijn vakmanschap. Met omakase geef je je over aan de creativiteit en kunde van de chef, wat zorgt voor een avond vol ontdekkingen en culinair genot. Deze omakase-avond bij Toujours bestaat uit zorgvuldig uitgekozen rondes, waarbij smaak, beleving en sensatie hand in hand gaan. Deze harmonieuze combinaties verrijken uw smaakbeleving en benadrukken de subtiele nuances van elk gerecht.

 

0Bb3f22d 7276 4066 8Bd5 6Ea364b8ab9a
31Ff0329 7933 42Ed B7b4 6E7f86b73c6e
A08feef3 137B 4F04 9Ae5 5C83598f82cf
F6841d73 0E3d 4E73 9824 C9739d76b30b

De Omakase-ervaring bij Toujours is een intieme en exclusieve culinaire belevenis, waar slechts 12 gasten tegelijkertijd van kunnen genieten. Deze beperking is bewust gekozen om de persoonlijke aard van de ervaring te waarborgen, waarbij elke gast directe interactie heeft met de chef.

In deze unieke setting vertelt, serveert en deelt de chef zijn culinaire visie direct direct aan u, waardoor de maaltijd een persoonlijke en onvergetelijke ervaring wordt. Om de intimiteit en kwaliteit van Omakase te behouden, bieden we twee tijdsblokken. Er zijn geen andere opties beschikbaar, waarmee we de exclusiviteit en kwaliteit van de ervaring voor elke gast verzekeren.

Reserveren voor de Omakase-ervaring bij Toujours is een kans om deel te nemen aan een culinaire reis die u niet snel zult vergeten, waar elke gang een verhaal vertelt en elke smaak een herinnering creëert.

Reserveren

Reserveer uw plek voor een onvergelijkbare omakase-ervaring in Haarlem, alleen bij Toujours.
N.b: bij het resereveren, selecteer de 'Chefs Table'.

Woensdag 11 september:

Reserveer voor 17:00  Reserveer voor 20:30

Donderdag 12 september:

Reserveer voor 17:00  Reserveer voor 20:30

Wat kan je verwachten?

  • €150 p.p, excl. dranken, maximaal 12 personen.
  • Bestaande uit ±14 unieke belevingen, van truffel tot kaviaar en meer.
  • Elke Omakase ronde duurt 2.5 uur
  • Twee momenten zijn te boeken, van
    17:00 tot 20:00 en 20:30 tot 23:30

Wie is Chef Kensan?

Chef Kent Neri combineert zijn rijke Filipijns-Japanse erfgoed met wereldwijde gastronomische technieken om een unieke culinaire ervaring te bieden. Geboren in de Filippijnen, begon Chef Kent zijn culinaire reis al op zijn 16e, en heeft zich sindsdien diep geworteld in de levendige wereld van de horeca.

Gedurende de afgelopen 22 jaar heeft Chef Kent zijn vaardigheden verfijnd in verschillende staten van Amerika, waaronder Florida, New Jersey, Georgia, Californië, South Carolina en North Carolina. Zijn internationale carrière strekt zich ook uit tot Azië, waar hij twee jaar werkte—één jaar in Japan en een ander jaar in Manila, Filippijnen.

Chef Kent heeft in gerenommeerde keukens gewerkt, zoals Nobu, Sushisamba, Mister Porter, Harbour Club, Senbazuru en Benihana. Zijn passie voor gastronomisch koken is de drijvende kracht achter zijn gerechten, waarbij hij benadrukt dat het belangrijkste ingrediënt voor elk gerecht liefde is.

Tijdens onze Omakase-evenementen nodigt Chef Kent u uit om te genieten van een menu dat niet alleen een streling is voor de smaakpapillen, maar ook een weerspiegeling van zijn levenslange passie voor de culinaire kunsten—bereid met precisie, flair en oprechte passie.

Benieuwd naar de chef achter deze ervaring? Volg Chef Kensan op Instagram voor een voorproefje van zijn culinaire wereld.

Untitled 12
Untitled 11
Untitled 10
Untitled 9
Untitled 8
Untitled 7
Untitled 6
Untitled 5
Untitled 4
Untitled 3
Untitled
Untitled 2
Untitled 1