Toujours presents: The Greatest Sunday Soul Circus

Na de onvoorstelbare gezelligheid van onze Sunday Boudoir Brunch, is het vanaf januari 2024 tijd voor wat nieuws. Iets met stoppen op je hoogtepunt, en terug naar de basis. Dus starten we vanaf 14 januari met The Greatest Sunday Soul Circus. Ingetogen genieten van spectaculaire gerechten, wervelend entertainment en classy cocktails. Op een sophisticated manier.

Natuurlijk blijft surprisingly good food de hoofdrol spelen. Want dat ben je van Toujours gewend. Maar de house en dance maken plaats voor soul en classics. En jazeker, we gaan nóg meer de nadruk leggen op de aankleding. Het entertainment. En de smaken die passen bij de verschillende edities. Stijlvol. Smaakvol. En tóch over de top.

Deze zinderende zondagen bij Toujours blijven overigens all inclusive. Dus voor een vast bedrag per persoon, geniet jij op een snaakvolle manier van het totale plaatje. En assortiment. Zodat je oprecht zorgeloos aan kunt schuiven voor een onvergetelijk lekkere ervaring.

Op zondag 14 janauri staat de eerste editie van The Greatest Sunday Soul Circus in het teken van Macau Royale. Stap in de mysterieuze wereld van het Chinese Nieuwjaar en al haar fantastische tradities. Laat je verrassen. Laat je verleiden. En geniet met volle teugen. En glazen.

Nu reserveren voor deze 14e januari doe je via onze website!