Toujours presents: The Greatest Sunday Circus

Zondagsbrunch in Toujours – Ervaar The Greatest Sunday Circus

Elk seizoen opent Toujours haar deuren voor 'The Greatest Sunday Circus,' een uitzonderlijke brunchervaring die enkele keren per jaar in Haarlem plaatsvindt. Op deze zondagen transformeert ons restaurant in een podium voor entertainment en culinaire kunsten, waar u kunt genieten van een keur aan acts variërend van zang en dans tot magie en nog veel meer.

Een Zondags Spektakel Vol Verrassingen

Laat u elke editie opnieuw verrassen door de diversiteit aan passionele optredens die perfect samengaan met onze voortreffelijke brunchgerechten. De Greatest Sunday Circus is meer dan een maaltijd, het is een belevenis met waardering voor goed eten, entertainment en een ervaring waarbij een ieder wenst terug te komen voor meer.

Uw Zondag op Zijn Best in Haarlem

Zoekt u de perfecte 'Sunday Brunch' in Haarlem? Zoek niet verder. Bij Toujours staat u een middag te wachten vol verwondering en de fijnste smaken. Onze specialiteit is luxe en voor deze brunches maken wij een speciaal menu met delicatessen; onze brunch is een waar feest voor de zintuigen.

Reserveer uw Ervaring bij Toujours

Kom bij ons langs en 'let us entertain you' tijdens een middag die zowel de lokale inwoners van Haarlem als bezoekers van buiten de stad weten te bekoren. Reserveer nu en verzeker uzelf van een plek bij het volgende Greatest Sunday Circus. Ervaar zelf waarom Toujours de go-to bestemming is voor de beste brunch in Haarlem.

Reserveer nu

Let us entertain you!

Data:

- 22 september
- 17 november

Tijd: 14.00 - 18.00
Kosten: EUR 85 p.p.

In het arrangement zit inbegrepen:

  • Welkomst bubbel
  • 5 gangen menu
  • Waanzinnige entertainment

Dresscode: n.t.b