0Bb3f22d 7276 4066 8Bd5 6Ea364b8ab9a
31Ff0329 7933 42Ed B7b4 6E7f86b73c6e
A08feef3 137B 4F04 9Ae5 5C83598f82cf
F6841d73 0E3d 4E73 9824 C9739d76b30b

Kentsan x Toujours Takeover

Drie dagen lang, van 28 tot 31 mei, neemt Chef Kent Toujours over en tovert hij alle gerechten om in zijn stijl en uitvoering. Download hier het menu dat speciaal is samengesteld voor deze komende dagen, of gebruik de onderstaande interactieve menu onderaan de pagina.

Wie is Chef Kent?

Chef Kent Neri combineert zijn rijke Filipijns-Japanse erfgoed met wereldwijde gastronomische technieken om een unieke culinaire ervaring te bieden. Geboren in de Filippijnen, begon Chef Kent zijn culinaire reis al op zijn 16e, en heeft zich sindsdien diep geworteld in de levendige wereld van de horeca.
Gedurende de afgelopen 22 jaar heeft Chef Kent zijn vaardigheden verfijnd in verschillende staten van Amerika, waaronder Florida, New Jersey, Georgia, Californië, South Carolina en North Carolina. Zijn internationale carrière strekt zich ook uit tot Azië, waar hij twee jaar werkte—één jaar in Japan en een ander jaar in Manila, Filippijnen.