• darkblurbg
    Where is the champagne from?
  • darkblurbg
    Foodlovers
  • darkblurbg
Aanstaande zondag 28 November is het tijd voor de allereerste editie van onze fonkelnieuwe Sunday Brunch. Een net zo culinair als gezellig samenzijn, om de zondagmiddag tot een waar spektakel te verheffen. Met alleen de lekkerste Toujours-gerechten, de gezelligste mensen uit heerlijk Haarlem en omstreken, én live muziek. Dus trek je dansschoenen aan. En geniet. Want daar is de zondag tenslotte voor bedoeld.
Omdat het hier de eerste editie betreft, geven we natuurlijk graag een klein beetje meer uitleg. Zo hebben we een hele berg schitterende lunchspecials voor je in petto. Een mooie mix van Franse klassiekers met eclectische toppers uit urban New York. Denk aan een perfecte Confit de Canard tot een Buttermilk Crispy Chicken Sandwich. En heel veel oesters daartussenin.
En wat drinken we daar dan bij? Champagne-based cocktails! En niet alleen de Veuve mag rijkelijk vloeien. We proosten ook met zalige mimosa's en dito bloody mary's. Terwijl de band de meest lekkere soul & funk-covers ten gehore brengt. Een vleugje 70's soul. Met een wolkje 80's disco. En voor je het weet is die zondag gewoon weer echt je lievelingsdag.
De laatste tafels reserveren doe je via https://restauranttoujours.nl/reservations/.
Lukt het je niet om deze editie erbij te zijn: boek dan alvast voor een volgende december editie (5-12-19-26 december 2021).